سرهنگ جوانبخت گفت: کسانی که تردد و عبور از محلهای بزرگراهی را انتخاب میکنند معمولا افرادی جوان میباشند و خطر پذیری آنان نیز بیشتر است.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این افراد پل عابر پیاده را انتخاب نمیکنند و از عرض بزرگراهها عبور میکنند چرا که تصور میکنند که میتوانند سریع از این راه عبور کنند.
وی بیان داشت: مدلی از عابرین پیاده نیز مانند معتادین متجاهر هستند که عبور ناگهانی از معابر بزرگراهی دارند که باعث ایجاد خطراتی برای رانندگان و خود آنها میشوند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: عدد ۴۰ درصدی فوت عابرین پیاده شامل همین افرادی میشود که عبور ناایمن از سطح معابر بزرگراهی دارند.
سرهنگ جوانبخت افزود: عابر پیاده جزء آسیب پذیرترین گروهها از کاربران ترافیکی میباشد و با کوچکترین ضربه بخشهای مختلف او مانند سر دچار شکستگی میشود و به شدت آسیب میبیند.
وی گفت: از عابرین پیاده میخواهیم به هیچ عنوان از معابر بزرگراهی تردد نکنند و از محلهای روشن و پلهای عابر پیاده تردد کنند و اگر میگوییم که شبها پوشش تیره نداشته باشند به این دلیل است که رانندگا شما را نمیبینند و برخورد صورت میگیرد و به هیچ عنوان به یکباره در معابر حضور پیدا نکرده و از لابلای درختان و شمشادها به سطح سواره رو وارد نشوند.
سرهنگ جوانبخت بیان داشت: عابرین پیاده باید خود را در جایگاه رانندهای بگذارند که در یک مسیر بزرگراهی با عابری روبرو میشود که به ناگاه در وسط معبر حضور مییابد و یا اینکه پوشش تیره دارد و راننده او را به هیچ عنوان نمیبیند.